Ves_Verticalmenu_Block_Top

След като приключите и потвърдите вашата поръчка онлайн чрез попълване и изпращане на съответния формуляр на разположение на интернет www.mousasgallery.com поръчка, ние ще потвърдим вашата поръчка от вас изпращане номер на поръчка чрез електронна поща. Заповедта е задължително само ако са приети от mousasgallery.com с имейл за потвърждение. Във всеки случай, Е-мейл не е гаранция, че всеки продукт е в наличност. В случай на липса на склад, ние ще се свържем с вас в рамките на 2 работни дни след потвърждаване на E-поща и или ще предложи подобен продукт, или да отмени поръчката си чрез връщане на цялата си сума в продажната цена.

Въпреки че полагаме всички усилия, за да изпълни всички свои поръчки, приемане на нареждане не законно предполага нейното реализиране. Заповедта е завършена с доставката на продукта нареди (или всеки друг договорен продукт).

В опит да се предотврати незаконното използване на кредитни карти и други възможности за плащане, ние ще използва всички средства, е възможно да се потвърди липсата на недобросъвестно поведение от всяка поръчка. Във всеки случай, ние не можем да гарантираме, че можем да се предотврати незаконното използване на тази информация от неупълномощени трети страни.

Фактурата / получаване окончателно ще бъдат включени в поръчката Ви при получаване на продукта наредено (или всеки друг договорен продукт).

Предоставяне трябва да са наясно, че поръчката може да бъде забавено поради следните причини:

1. Продуктът е забавено изпращане от нашия доставчик. В този случай, ние ще се свържем с вас по телефона и / или по електронна поща мен, за да потвърдите, ако все пак искате да достави поръчката си без този или ви предложи алтернатива. Този вид ще бъде изпратена само при получаването в нашия склад.

2. Продуктът е прекратено и не е на разположение. В този случай, ние ще се свържем с вас по телефона и / или по електронна поща, за да предложи алтернатива.

3. Поради екстремни метеорологични условия или стачки, а в случай на форсмажорни обстоятелства, които биха могли да повлияят на транспорт и доставка на вашата поръчка. В този случай, ние ще се свържем с вас по телефона и / или по електронна поща, за да се потвърди, ако все пак искате да проверите възможностите при тези условия.

4. Ако не е възможно да се телефон и / или чрез електронна поща за комуникация с вас (например, ако се появи проблем в реда, или във връзка с продукта, или във връзка с плащането), тъй като например данните, въведени са правилно регистрирани или актуализиран. Във всеки случай, можете да се свържете с нас за целите на потвърждаване на въведените данни.


Цени
 

Преди да изпратите вашата поръчка вие декларирате, че сте били информирани от следните елементи:

1. Цените на различните продукти, които са отразени на страниците на интернет сайта са с ДДС о

2. Различните продукт предлага валидни до изчерпване на количествата.

3. Diatiroyme правото да променя цените без предизвестие за вас. Във всички случаи, обаче, към момента на получаване на продукта, който наредил да плати цената, която се появява по време на поръчката.

The mousasgallery.com под добросъвестно не носи отговорност и не е обвързана с никакви грешки функции, снимки и цени на продукти, фигуриращи в сайта www.mousasgallery.com и не може да гарантира, че няма грешки, независимо от причината по време на въвеждането или и / или актуализиране на атрибутите и / или цената на даден продукт.


Доставка на покупките
 

Моля, уверете се, че адресът Ви въведете е вярна.

Доставката на пакета може да отнеме до 3 работни дни, поради достъпността на запасите.

Можете да проверите състоянието на вашата поръчка по всяко време в "Моят профил" и "Моите поръчки", след като влезете в нашия сайт.

По-добре е да въведете адрес за доставка, където някой ще присъства да си получите поръчката в работно време, като работното ви място. Ако никой не е упълномощено да получава и подписва за поръчване на мястото на получаване, ще остави в пощенската си кутия бележка която информира за непълна доставка и където можете да вземете пакети. Когато пратката ще бъде върната на mousasgallery.com защото не получи или това изявление погрешен адрес ще обезщети покупната цена, но не на транспортните разходи, които са ви тегло.

Ако продуктът е повреден по време на транспортирането, моля незабавно да уведоми mousasgallery.com и ако е възможно изпращане на снимки.


Рекламации и компенсация
 

Имате право да върнат закупените, без да дължи неустойка и без да е длъжен да ни кажете защо искате да се върнете стоки в рамките на 10 работни дни от датата на получаване на стоката.

В този случай вие само зареждане на разходите за връщане на стоките. Връща се приемат, само ако продуктите, които искате да се върнете в същото състояние, в което са получени, т.е.. Били разпечатан или е нарушил опаковката заедно с квитанция или фактура.

За да се избегне евентуалното неудобство, е препоръчително да се провери внимателно към момента на поръчката ви да бъде от състоянието на продуктите и опаковките им непокътнати, за да се открият никакви явни дефекти (например счупени стоки, грешна върху предоставения модел и т.н. ).

За ваше желание да се върне закупените продукти да ни уведомите по електронната поща на info@mousasgallery.com или факс до 2109028007.

H адрес, на който те трябва да бъдат изпратени обратно в продуктите са: Maximilianstraße 2 80539 Munich,Germany

Ако получите продукт, отворете опаковката и намери недостатък или липса на аксесоари можете да ни уведомите по електронната поща на info@mousasgallery.com за решаване на проблема.

В случай на възстановяване и в зависимост от това как сте избрали да плащат за вашата поръчка и как да се подготви връщането, връщане на парите ви ще бъдат завършени в рамките на 30 дни от датата, която получаваме продуктите.


Гаранция и сервизно обслужване
 

Всички продукти, продавани чрез mousasgallery.com покриват от гаранцията, както е посочено в съответния раздел гаранция.

За да се възползвате от тази гаранция, моля, върнете продукта на mousasgallery.com в срок от четиринадесет (14) календарни дни от датата на получаване на продукта наредено и се уверете, че да включва фактурата. The mousasgallery.com ще се опита да замени и да върнат продукта за Вас. Ако подмяната не е възможно, ние ще ви предложим или подобен продукт или възстановяване на покупната цена на основния продукт.


Авторско право
 

Цялото съдържание на сайта, включително, но не само търговски марки, лога, текстове, рисунки, графики, снимки, софтуер, услуги и всички споразумения, които се отнасят за авторското mousasgallery.com и са защитени от гръцката и международното право. Забранено всяко копиране, разпространение, промяна, промяна, декомпилиране, конфигурация, трансфер, продажба, преиздаване, изпращане на данни към друг компютър (качване) по никакъв начин всякаква информация (като цяло, частично или в резюме) възпроизвеждане или препредаване на съдържанието на на интернет страницата ни по всякакъв начин или среда, включително разполагането в интернет или на наличието на информация в Интернет по никакъв друг начин без писмено разрешение на mousasgallery.com. Появата на такова съдържание на уебсайта ни трябва по никакъв начин не може да се тълкува като прехвърляне или лиценз или право на ползване.

Всички имена, имена на услуги и търговски наименования (колективно наречени "имена" са собственост на mousasgallery.com и други собственици, които са предоставени на mousasgallery.com право и лицензът за използване на въпросното име. Продуктите, изброени на уебсайта ни и да носят знаците на съответните им организации, фирми, институции, асоциации и публикации, са интелектуалната си собственост и затова органите носят отговорността.

Името на mousasgallery.com, името на www.mousasgallery.com домейн, или някой от горепосочените имена или лога не трябва да се използва от други по някаква причина без конкретна, писмено разрешение. Информацията, съдържаща се на този сайт могат да се променят без предупреждение. Не носим отговорност за печатни, технически или описателни грешки на представените продукти.


Отговорност
 

The mousasgallery.com не носи отговорност за всички щети и морални щети в резултат от липса на предоставяне на услуги, или за каквито и да било щети, произтичащи от изпълнението или ред.

Вие сте свободни да използвате този уеб сайт www.mousasgallery.com съответствие със закона и морала. Отговорността за съдържанието на сделки принадлежи единствено на вас. The mousasgallery.com не упражнява каквато и да е корекция или намеса за прехвърляне на данни, освен тези, които изрично е споменато тук. Ние ви молим да попълните следните полета (име, адрес, съобщения) до он-лайн анкети. Използването www.mousasgallery.com сайт е предмет на гръцки и международни закони и се съгласявате да не използвате нашия сайт, за да се нарушават тези закони.

Освен това, с помощта на уеб сайт www.mousasgallery.com, напълно съгласен, че използването е на свой собствен риск. The mousasgallery.com се стреми да осигури високо качество на обслужване, но не можем да гарантираме, че няма да има прекъсвания или грешки. The mousasgallery.com не носи отговорност за загуба на доход, загуба на печалба, загуба на договори или за непреки или последващи загуби или щети от всякакъв вид независимо дали са причинени от незаконни актове (включително небрежност), нарушение на договор или по друг начин. Максималната обща сума, дължима ще се дава за всеки продукт, при никакви обстоятелства не трябва да надвишава стойността на продукта към момента на покупката, и ние си запазваме правото да заплати тази сума, за да ви за удовлетворяване на искове имате против нас.


Изключване на отговорност към трети лица връзки
 

The mousasgallery.com да докладва на своя уебсайт www.mousasgallery.com трети сайтове в интернет. The mousasgallery.com ясно заявява, че няма влияние върху дизайна и съдържанието на свързаните страници.

Разграничи себе си и ние не носим отговорност за съдържанието на всеки от свързаните страници на трети лица до www.mousasgallery.com. Всяко позоваване или връзка към друг сайт, се предоставя за ваше удобство и не сме отговорни за съдържанието, продуктите и услугите (реклама или продажба) на този сайт.


Приложим закон
 

Сроковете и условията на тази писмени и тълкуват в съответствие със законите на гръцката държава и ще бъдат обект на юрисдикцията на гръцките съдилища


Форсмажорни
 

The mousasgallery.com не носи отговорност за нарушение на тези правила поради форсмажорни обстоятелства, както и всяко забавяне, причинено от обстоятелства извън нейния контрол, включително, но екстремни метеорологични условия, земетресения, наводнения, пожари, аварии, бедствия, стачки в рамките на гръцка територия или извън него, войни , терористични актове, механични повреди и като цяло всички случаи не позволява точното изпълнение на поръчките. The mousasgallery.com ще се процедира, за да изпълни задълженията си в разумен срок.

Ако това продължи повече от 2 месеца, настоящото споразумение може да бъде прекратено от всяка от страните, без обезщетение.


Разни
 

Евентуално някои условия на този закон не води до недействителност на останалите. Ако някоя част от тази конвенция се оказа невалидна или неприложима от съд или друг орган, изцяло или частично, на останалите договори ще продължат да бъдат валидни. The mousasgallery.com може да сключи споразумение за разпределянето на задълженията подходяща трета страна. В противен случай, никоя от страните не може да прехвърля или негови права или задължения.

Неупражняване на mousasgallery.com на тези условия на права не е свързано с отказа на тези права.


Общуване
 

За всякакви разяснения относно mousasgallery.com и условията за ползване на интернет страницата mousasgallery.com, членове, могат да се свържат с service@mousasgallery.com или общуват с mousasgallery.com на адрес за кореспонденция:  Maximilianstraße 2 80539 Munich,Germany