Ves_Verticalmenu_Block_Top

Имате право да върнат закупените, без да дължи неустойка и без да е длъжен да ни кажете защо искате да се върнете стоки в рамките на 10 работни дни от датата на получаване на стоката.

В този случай вие само зареждане на разходите за връщане на стоките. Връща се приемат, само ако продуктите, които искате да се върнете в същото състояние, в което сте ги получили, заедно с касовата бележка или фактурата.

За да се избегне евентуалното неудобство, е препоръчително да се провери внимателно към момента на поръчката ви да бъде върху състоянието на стоките в непроменено състояние и на другия с цел откриване на видими дефекти (например счупени стоки, грешни върху предоставения модел и т.н.).

За ваше желание да се върне закупените продукти да ни уведомите по електронната поща на service@mousasgallery.com или на телефон +49 (0)02131 52 81 473

Ако получите продукт, и да намерят дефект или дефицит може да ни уведомите по електронната поща на info@mousasagallery.com за решаване на проблема.

В случай на възстановяване и в зависимост от това как сте избрали да плащат за вашата поръчка и как да се подготви връщането, връщане на парите ви ще бъдат завършени в рамките на 30 дни от датата, която получаваме продуктите.